Povești de viață cu George Gadei (Travka)

0

Ce ?

Muzica e făcută să fie ascultată, simțită și împărtășită. Și asta se întâmplă cel mai bine în comunitate. Pe data de 5 martie, de la ora 19, ne adunăm în mansarda incubatorului ca să-l cunoaștem pe George, pe solistul trupei Travka. Și el să ne cunoască la rândul lui pe noi. Vom împărtăși reciproc idei legate de muzică, în special cea cântată live, dar și de viață. Căci trupa Travka asta face mai bine de 14 ani. Cântă live lumii despre lume.

“Cred, mai degrabă, în oamenii liberi, care nu se lasă prostiţi de un cântec şi care ştiu să discearnă pentru viaţa lor, pentru că altfel nu ar fi nicio diferenţă între muzica noastră şi muzica dance” (George Gâdei)

Cu cine?

Cu George Gâdei, liderul formației Travka. Printre piesele lor cele mai cunoscute se numără: Noapte, Corabia nebunilor, Vreau să simt Praga ori Înger sedat. Travka este o formație nonconformistă, care alege să își promoveze neconvențional albumele. Au ales să scoată ultimul lor albumul, Okean, în 5 exemplare și l-au expediat în 5 orașe din țară, iar albumul a mers din mână în mână în toată țară. Ultima lor melodie În aer, ne dă poftă de alergat printre nori şi mări, oceane şi ţări.

Muzica e făcută să fie ascultată, simțită și împărtășită. Și asta se întâmplă cel mai bine în comunitate. Pe data de 5 martie, de la ora 19, ne adunăm în mansarda incubatorului ca să-l cunoaștem pe George, pe solistul trupei Travka. Și el să ne cunoască la rândul lui pe noi. Vom împărtăși reciproc idei legate de muzică, în special cântată live, dar și de viață. Căci trupa Travka asta face mai bine de 14 ani. Cântă lumii despre lume.

Cu ce?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Când?
Sâmbată@incubator107 , 02 Aprilie de la 19:00 la 21:00
Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aiciaici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Participarea la atelier este 30 lei. Dacă ești student, dai 20.12795424_1071133182906854_3247536400449946074_n

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.